Värdera / Sälja

Vi köper dina begagnade böcker till ett bra pris och betalar direkt. Skickar du dina böcker med posten så får du dina pengar insatt på kontot efter att vi har fått dina böcker och kontrollerat skicket.

När du kommer till butiken för att sälja böcker så skapar vi en lista på dina böcker, isbn nr, priset som vi köper in, totala summan, tid och datum, ditt namn och tel nr. Du kan även skapa listan på hemsidan och skriva ut den innan du kommer till butiken. Säljer du böcker till ett värde mer än 1000 kr så måste du även visa legitimation. Genom att skriva på boklistan så bekräftar du att du äger böckerna eller du har fullmakt att sälja dem . Vi sparar boklistan som ett underlag för bokföring.

Har du inte möjlighet att komma in till butiken med dina begagnade böcker kan du skicka dem tilll oss! Hitta boken på hemsidan med titel eller ISBN, klicka på Värdera/Sälja och sedan följer du instruktionerna. Bokens namn, isbn nr, priset som vi köper in, totala summan, tid och datum fylls i automatiskt. Du kan även lägga till flera böcker i samma lista. Sedan får du ange ditt namn, telefonnummer, clearing- och konto nummer så vi vet vem paketet kommer ifrån och kan göra en överföring. Du skriver ut listan och skickar tillsammans med dina böcker till oss. Skickar du böckerna i olika paket så måste du sätta in samma lista i varje emballage. Du ser överföringen på kontot efter vi tagit emot paketet och kontrollerat skicket på boken/böckerna. Är värdet på försäljningslistan högre än 300 kr står vi för frakten. Skicka inget utan att ha varit i kontakt med oss.